یادداشت ها

تنها آرزویم ظهور منتقم خون شهدای کربلاست/ حضور طوفانی شیعیان در اربعین حسینی نویدبخش بهار مهدویت است


پیاده روی اربعین سرشار و مملو از شیعیان دلسوخته امام حسین(ع) و منتظران قدم های سبز مهدی فاطمه(سلام الله علیها) است. در این مراسم بیش از 22میلیون نفر شرکت کردند که هر کدام شان یک سوژه برای کار رسانه ای بود. اما افسوس که لنز دوربین ها و قلم خبرنگاران از انعکاس و بیان آن همه شور و حماسه ناتوان است.

در مسیر پیاده روی اربعین امسال توفیق هم اتاقی شدن با یکی از جانبازان 8 سال دفاع مقدس نصیب مان شد. وی متخصص داخلی و فوق تخصص قلب و عروق از دانشگاه تهران بود و هم اکنون به عنوان پزشک در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد مشغول خدمت به مردم شریف لرستان می باشد.

این رزمنده و جانباز دفاع مقدس کسی نیست به جز دکتر یحیی ابراهیمی که به صورت خانوادگی در پیاده روی اربعین امسال حضور پیدا کرده بود. آنچه در ادامه می خوانید گفت و گویی دوستانه با ایشان در مورد کم و کیف بزرگ ترین راهپیمایی جهان است.

 

آقای دکتر! لطف کنید بفرمایید، چند سال است که در پیاده روی شرکت می کنید و چرا با خانواده؟

قبل از هر بیان سخنی، فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان، آقا ابا عبدالله الحسین علیه السلام، را به همه عزاداران و عاشقان آن حضرت تسلیت عرض می کنم و امیدوارم که ما بتوانیم جزء پیروان راستین آن حضرت باشیم.

با حول و قوه الهی و عنایت امام حسین(ع)، امسال چهارمین سالی است که همراه خانواده توفیق حضور در پیاده روی اربعین را پیدا می کنم. یکی از جنبه های ویژه پیاده روی اربعین حضور خانوادگی زائرین است. حضور با خانواده در این پیاده روی، نه تنها بر پرورش و رشد مفاهیم متعالی فرهنگی و مذهبی همچون ایثار و شهادت در خانواده کمک می کند؛ بلکه می تواند تصویر هرچند کوچکی از همراهی خانواده امام حسین(ع) با ایشان در این مسیر را نشان دهد.

 

آقای ابراهیمی! اگر خداوند شما را مختار کند به سبب شرکت در پیاده روی اربعین یک آرزو بکنید تا تظمینی برآورده شود، آن آرزو چیست؟

انشاالله خداوند متعال به حق سرور و سالار شهیدان، قدم ها و نفس های مان در این مسیر را به عنوان نذر ظهور آقا امام زمان(عج) قبول نماید و چشم ما را به جمال منور ایشان روشن نماید و توفیق سربازی و جانبازی و شهادت در رکاب ایشان را به ما عطا کند.


با توجه به اینکه جغرافیای ظهور امام زمان (عج) بیشترش در کشور عراق است، چه رابطه ای بین پیاده روی اربعین و ظهور وجود دارد؟ 

پیاده روی اربعین می تواند نمادی از لبیک منتظران ظهور آقا امام زمان(عج) به ندای حق طلبی و عدالت خواهی آن حضرت برای برپایی حکومت جهانی مستضعفین باشد. از طرفی همان طور که در زیارت عاشورا می خوانیم.

 وَ اَسْئَلُهُ اَنْ یُبَلِّغَنِی الْمَقامَ الْمَحْمُودَ لَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ وَ اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثاری مَعَ اِمامٍ هُدیً ظاهِرٍ ناطِقٍ (بِالْحَقِّ) مِنْکُمْ 

یعنی " و از او خواهم که برساند مرا به مقام پسندیده شما در پیش خدا و روزیم کند خون خواهی شما را با امام راهنمای آشکار گویای (به حق) که از شما (خاندان ) است".

منتقم اصلی شهدای کربلا، آقا امام زمان(ع) است و از این رو می توان انتظار داشت که ظهور آن حضرت در اربعین حسینی(ع) باشد.


آقای دکتر! وقتی متوجه شدید که ارزش پول ملی ایران نسبت به عراق جنگ زده خیلی پایین‌تر است چه حالی پیدا کردید و چه انتظاری از مسئولین دارید؟

این مسئله از دو جنبه ناراحت کننده است. یکی از جنبه فشار مالی است که بر طبقات پایین دست جامعه وارد می شود و آن ها را به لحاظ معیشت در شرایط سختی قرار می دهد و دیگر جنبه ناراحتی به خاطر این است که برخی از مشتاقان حضور در پیاده روی اربعین امسال، به خاطر همین مسئله و بالارفتن هزینه های حضور در پیاده روی، نتوانستند در این پیاده روی حضور پیدا کنند.

انتظار از مسئولین این است که با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و همکاری و هماهنگی کامل نسبت به رفع مشکلات اقتصادی کشور، افزایش ارزش پول ملی و کاهش گرفتاری قشرهای های پایین دست جامعه عمل کنند و به این ترتیب زمینه افزایش حضور عاشقان امام حسین(ع) در پیاده روی اربعین سال آینده را فراهم کنند.


نکته آخر و پیام پایانی

امید است که خداوند متعال به همه ما توفیق درک هر بیشتر قیام امام حسین(ع) و واقعه عاشورا و اربعین ایشان و پیروی کامل از آن حضرت را عطا فرماید و به همه مسئولین خدمتگزار کشور نیز توفیق خدمت هرچه بیشتر به این مردم را که حقیقتاً از عاشقان  و شیفتگان امام حسین(ع) هستند، عطا کند.

مصاحبه و عکس: حسین ناصری

یادداشت ها
سیاسی اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .