یادداشت ها

فابریزیا بالدیسرا گفت: اصل و ذات و روحیه این پیاده روی دوست داشتن و کمک کردن است. تجمعاتی که من دیده ام هرگز آن قدر بزرگ نبودند و هیچ وقت چیزی مثل این موکب ها و جاهایی که به مردم کمک می کنند و غذا می‌دهند نبوده است.

 به گزارش وهار، اربعین دیگر به یک میعادگاه بزرگ جهانی تبدیل شده است. اگرچه بایکوت هماهنگ این اتفاق بزرگ توسط رسانه های غربی به شکلی کاملا هماهنگ شده ادامه دارد، اما مسافران غربی این پیاده روی از ینگه دنیا برای حضور در این پیاده روی ابراز علاقه می کنند. امسال با حمایت سازمان هنری رسانه‌ای اوج، برخی حاضران بین‌المللی و هم چنین غیرمسلمان پیاده‌روی اربعین حسینی، به دعوت کمپین "حسین عشق بین‌المللی" (Hussain the International Love) به این راهپیمایی آمدند. خانم فابریزیا بالدیسرا از اساتید دانشگاه فلورانس که در پیاده روی اربعین حضور پیدا کرده است، معتقد است که کاتولیک ها هم مراسم های مشابهی برای حضرت مسیح دارند اما ابدا قابل مقایسه با جمعیت پیاده روی اربعین نیست.
فابریزیا بالدیسرا با اشاره به اینکه اولین بار است که به عراق سفر کرده است گفت: همه به من می گفتند که آمدن به عراق کار بسیار ترسناکی هست ولی آمدم و دیدم که اصلاً این طور نیست.
وی با اشاره به جمعیت شرکت کننده در راهپیمایی اربعین گفت: همه به علاقه امام حسین آمده اند و من فرد دیگری را نمی شناسم که بتوانند هم چین کاری بکنند. پاپ هم فکر نکنم هم چین قدرتی داشته باشد که هم چین جمعیتی جمع کنند. حتی در آمریکای جنوبی هم هیچ رهبری نیست که بتواند هم چین جمعیتی را جمع کند.
این استاد دانشگاه فلورانس با اشاره به این که به عنوان یک زن در این راهپیمایی شرکت کرده است تا ثابت کند که زنان هم می توانند کارهای بزرگ انجام دهند گفت: من هم در تجمع و هم زمانی که می آمدیم دیدم از ترکیه و کشورهای دیگر که شوهرشان مشکلی داشته و خودشان آمده بودند و تنها بودند اما به راحتی آمده بودند.
وی در مورد ویژگی های خاص این پیاده روی نیز گفت: اصل و ذات و روحیه این پیاده روی دوست داشتن و کمک کردن است. من خودم در یک سری راهپیمایی‌های صلح بودم خوب بوده ولی اصلا شباهتی به طور کلی به این اتفاق نداشته و تجمعاتی که من دیده ام هرگز آن قدر بزرگ نبودند و هیچ وقت چیزی مثل این موکب ها و جاهایی که به مردم کمک می کنند و غذا می‌دهند نبوده است.
فابریزیا بالدیسرا اضافه کرد: در راهپیمایی‌ها که در ایتالیا و برای صلح داریم درست که همه برای یک هدف جمع می شود ولی اینکه بخواهند از چیزی که برای خودشان است، مایه ای بگذارند، به هیچ وجه این طور نیست. اما در پیاده روی اربعین ما دقیقا مشاهده می کنیم که مردم از دارایی های خودشان خرج می کنند. مسیحی های کاتولیک یک اتفاق مشابهی دارند و در روزی که مسیح به صلیب کشیده شده آن ها در این اتفاق گریه می‌کنند، لباس مشکی می پوشند و خودشان را می زنند اما این اتفاق خیلی محلی و کوچک است و اصلاً مانند اینجا بزرگ نیست. مراسم بزرگ ادیان دیگر در مقابل اربعین یک اتفاق محلی است.
وی درباره این که چرا رسانه‌های دنیا این اتفاق بزرگ را نمی بینند در حالی که اتفاقات کوچک و بی اهمیت را می‌بینند گفت: قطعاً یک اراده‌ای پشت این اتفاق هست. مسلماً آدم هایی در غرب هستند که دوست دارند بدانند ولی گروه های دیگری هم هستند که علاقه‌ای به دانستن ندارند.
این استاد دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد: من هر شب اتفاقاتی که در طول روز می افتد می نویسم و سعی می کنم تا جایی که امکان دارد ثبت کنم. دانشجویانم را به سخنرانی هایی که شنیده ام ارجاع می دهم و جنبه انسانی قیام امام حسین علیه السلام را بیشتر توضیح خواهم داد.

منبع: پارس نیوز

یادداشت ها
سیاسی اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .